Dinar sutra slabiji za 0,11 posto

Bez autora
Nov 29 2010

Prema saopštenju Narodne banke Srbije, dinar će sutra prema evru oslabiti za 0,11 posto ili za oko jedanaest para, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 107.1945 dinara za evro. NBS je na međubankarskom deviznom tržištu danas prodala 20 miliona evra, kako bi ublažila prekomernu dnevnu oscilaciju kursa.Od početka godine prodato je ukupno dve milijarde i 389 miliona evra, uključujući i današnju intervenciju, kako bi se ublažile prevelike dnevne oscilacije kursa i obezbedilo nesmetano funkcionisanje deviznog tržišta.

Dinar sutra slabiji za 0,11 postoPrema saopštenju Narodne banke Srbije, dinar će sutra prema evru oslabiti za 0,11 posto ili za oko jedanaest para, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 107.1945 dinara za evro.

NBS je na međubankarskom deviznom tržištu danas prodala 20 miliona evra, kako bi ublažila prekomernu dnevnu oscilaciju kursa.

Od početka godine prodato je ukupno dve milijarde i 389 miliona evra, uključujući i današnju intervenciju, kako bi se ublažile prevelike dnevne oscilacije kursa i obezbedilo nesmetano funkcionisanje deviznog tržišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik